Blogi

Syksy on ollut meillä yhtä tohinaa. Lähiviikkoja on Iisalmessa ollut monta lyhyessä ajassa, välipäivinä on riittänyt tämän vuoksi trimmattavaa. Lisäksi meillä on kotona kasvamassa kaksi pentua, karkeakarvainen kettuterrieripoika Hukka ja sileäkarvainen Märsy. Eli trimmauspuuhaa ja muuta koiranhoitoa riittää kotirintamallakin.

Trimmaamossa vietettiin avoimien ovien päivää pennuille. Muutama pikku vilistäjä saapuikin omistajiensa kanssa käymään. Lyhyehkö tuokio trimmaamossa piti sisällään paljon makupaloja, pientä tassujen ja nassujen siistimistä ja turkinhoito-ohjeilta omistajaille. Kovin iloinen olin pienistä vieraistamme!

Ensimmäinen asiakas on otettu vastaan Rantakadulla. Hän oli nuoriherra Rudi. Tässä näette hieman muutenkin miltä täällä näyttää. Paljon on kesken, mutta kyllä tämä tästä muotoutuu.

Meille on tulossa Isle of Dogs- turkinhoitotuotteita myyntiin. Valikoimaa löytyy shampoita ja hoitoaineita karkealle, laskeutuvalle, pystyyn föönattavalle ja valkoiselle turkille sekä syväpuhdistavia tuotteita ns. harvemmin pestäville koirille. Lisäksi tuotteet myös tulehduksista/allergioista kärsiille koirille. Valikoimaan tulossa myös...

Niin, olen solminut vuokrasopimuksen ja koiratrimmaamo Tassutaikuri muuttaa Raaheen osoitteeseen Rantakatu 58. Trimmaamon sisäänkäynti on rakennuksen sisäpihan puolella, siellä portaat alas ja ovesta sisään! Kyseessä on siis pohjakerroksen tila. Ai että meitä jännittää! Tilassa on tekeillä remontti, valitettavasti siis kuvia uusista tiloista ei ole...